Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Osvetlená Váza

Ampoule

Osvetlená Váza Kvapka svetla, archetypálna a čistá forma, ktorá svojím dynamickým impulzom rozpráva o jedinečnej básni kvetinového daru. Toto je inšpirujúca myšlienka obrovskej vázy pre jednu kvetinu, dizajnový predmet, ktorý charakterizuje každý priestor svojou jednoduchosťou a rozpráva o kúzle svojej histórie.

Názov projektu : Ampoule, Meno dizajnérov : Federico Traverso, Meno klienta : Myyour.

Ampoule Osvetlená Váza

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.