Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Značkový Stôl

Curly

Značkový Stôl Tento viacúčelový stôl navrhli dizajnéri zásad Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui a Lorene Faure. Vo vnútornom prostredí funguje ako ústredný prvok. Celkový tvar je plný hravých krútiacich sa kriviek, ktoré dramaticky kontrastujú s tradičnými formálnymi symetrickými tabuľkami, a preto vyniká ako sochársky kúsok, ktorý láka a interaguje s používateľmi. Krivky sa javia na prvý pohľad náhodne, avšak každá krivka bola navrhnutá tak, aby podporovala rôzne miesta na sedenie a spoločenské interakcie.

Názov projektu : Curly , Meno dizajnérov : Bean Buro, Meno klienta : Bean Buro.

Curly  Značkový Stôl

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.