Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru Bytového Domu

Casa Dova

Dizajn Interiéru Bytového Domu Hranie, berúce takmer okolo jednotlivca, so svetlom, ktoré sa osvieti, ale nie ako referenčné body. Inovatívne materiály, technologicky dokonalé a dokonale integrované. Prineste so sebou neobyčajné znamenia, že architektúra „Masters“ prešla a ktoré sa teraz ocitnú a vyzdvihujú ich význam, ich mladosť. Kombinácia pôvodnej nádhery so znalosťami, technikou a utópiou emócií, ktorá bola kedysi úžasnou obratnosťou, v prekvapujúcom prostredí modernosti „starej“ a jedinečnej.

Názov projektu : Casa Dova, Meno dizajnérov : Alessandro Marchelli, Meno klienta : Casa DOVA.

Casa Dova Dizajn Interiéru Bytového Domu

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.