Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náhrdelník

Sakura

Náhrdelník Náhrdelník je veľmi flexibilný a vyrobený z rôznych kusov spájkovaných hladko spolu do kaskády krásne v oblasti ženského krku. Stredové kvety na pravej strane sa otáčajú a existuje priestor pre použitie ľavého kratšieho kusu náhrdelníka samostatne ako brošne. Náhrdelník je veľmi ľahký vzhľadom na 3D tvar a zložitosť kusu. Hrubá hmotnosť je 362,50 gramov, z toho 18 karátových, s 518,75 karátového kameňa a diamantov.

Názov projektu : Sakura, Meno dizajnérov : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Meno klienta : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Náhrdelník

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.