Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Keďže sa Múzeum umenia Wanlin nachádzalo v areáli univerzity Wu-chan, naša kreativita musela odrážať nasledujúce charakteristiky: Ústredné miesto stretnutí študentov, ktoré si cenia a uznávajú umenie, pričom sa vyznačujú aspektmi typickej umeleckej galérie. Musí sa tiež stretnúť s „humanistickým“. Keďže študenti vysokých škôl stoja na začiatku svojho života, toto múzeum umenia slúži ako úvodná kapitola pre ocenenie umenia študentov a umenie ich bude sprevádzať celý život.

Názov projektu : Wanlin Art Museum, Meno dizajnérov : Dongdao Creative Branding Group, Meno klienta : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.