Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Logo

Wanlin Art Museum

Logo Keďže sa Múzeum umenia Wanlin nachádzalo v areáli univerzity Wu-chan, naša kreativita musela odrážať nasledujúce charakteristiky: Ústredné miesto stretnutí študentov, ktoré si cenia a uznávajú umenie, pričom sa vyznačujú aspektmi typickej umeleckej galérie. Musí sa tiež stretnúť s „humanistickým“. Keďže študenti vysokých škôl stoja na začiatku svojho života, toto múzeum umenia slúži ako úvodná kapitola pre ocenenie umenia študentov a umenie ich bude sprevádzať celý život.

Názov projektu : Wanlin Art Museum, Meno dizajnérov : Dongdao Creative Branding Group, Meno klienta : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logo

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.