Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Chladený Syrový Vozík

Keza

Chladený Syrový Vozík Patrick Sarran vytvoril vozík na syr Keza v roku 2008. Tento vozík musí predovšetkým slúžiť ako nástroj, ktorý musí tiež vzbudiť zvedavosť hostí. To sa dosahuje pomocou štylizovanej lakovanej drevenej konštrukcie namontovanej na priemyselných kolesách. Po otvorení uzávierky a nasadení jej vnútorných políc odhalí vozík veľkú prezentačnú tabuľku vyzretých syrov. Na základe tejto fázy môže čašník prijať vhodný reč tela.

Názov projektu : Keza, Meno dizajnérov : Patrick Sarran, Meno klienta : QUISO SARL.

Keza Chladený Syrový Vozík

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.