Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Domáca Záhrada

Oasis

Domáca Záhrada Záhrada obklopujúca historickú vilu v centre mesta. Dlhý a úzky pozemok s výškovými rozdielmi 7 metrov. Oblasť bola rozdelená do 3 úrovní. Najnižšia predná záhrada kombinuje požiadavky reštaurátora a modernej záhrady. 2. úroveň: Rekreačná záhrada s dvoma altánkami - na streche podzemného bazéna a garáže. Tretia úroveň: Lesná detská záhrada. Cieľom projektu bolo odvrátiť pozornosť od hluku mesta a obrátiť sa k prírode. Z tohto dôvodu má záhrada niektoré zaujímavé vodné prvky, ako sú vodné schody a vodná stena.

Názov projektu : Oasis, Meno dizajnérov : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Meno klienta : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Domáca Záhrada

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.