Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kniha Poľnohospodárstva

Archives

Kniha Poľnohospodárstva Kniha je rozdelená do kategórií poľnohospodárstvo, živobytie ľudí, poľnohospodárstvo a vedľajšie výrobky, financovanie poľnohospodárstva a poľnohospodárska politika. Prostredníctvom kategorizovaného dizajnu kniha lepšie vyhovuje estetickým požiadavkám ľudí. S cieľom priblíženia sa k spisu bola navrhnutá úplná obálka knihy. Čitatelia môžu knihu otvoriť až po jej roztrhnutí. Toto zapojenie umožní čitateľom zažiť proces otvorenia súboru. Navyše, niektoré staré a krásne poľnohospodárske symboly ako Suzhou kód a niektoré typografie a obrázky používané v konkrétnych vekových skupinách. Boli to rekombinácie a uvedené v obale knihy.

Názov projektu : Archives, Meno dizajnérov : Guang Ping Mo, Meno klienta : DONGDI DESIGN.

Archives Kniha Poľnohospodárstva

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.