Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Guľôčkové Pero

Possibilities

Guľôčkové Pero Hmatové spojenie uvádzania nápadov na papier nič neprekonáva. To by malo byť niečo, na čo si môžete byť hrdí. Rešpektujúc tradíciu, si Guľôčkové pero z možností „Ak“ požičiava prvky z brku a plniaceho pera, aby sa znovu spojilo s radosťou písania, zatiaľ čo štandardná guľôčková náplň G2 prináša pohodlie a univerzálnosť moderného písania. , Jeho dizajn je zameraný na plynulé spojenie zasúvacej protišmykovej čiapky, aktiváciu stlačenia priľnavosti, výmenu náplne nacvaknuteľnou náhradou a dvojstupňovú sponu na vrecká pre štýl, praktickosť a potešenie, ktoré vydrží po celý život.

Názov projektu : Possibilities, Meno dizajnérov : Dave Colliver, Meno klienta : If.

Possibilities Guľôčkové Pero

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.