Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obal

Stonage

Obal Kreatívne kombinované alkoholické nápoje s konceptom „rozpustného balenia“ prináša Melting Stone jedinečnú hodnotu na rozdiel od tradičných alkoholových obalov. Namiesto zvyčajného postupu otvárania obalu je taviaci kameň navrhnutý tak, aby sa rozpustil, keď je v kontakte s povrchom s vysokou teplotou. Keď sa alkoholové obal naleje horúcou vodou, obal z mramorového vzoru sa rozpustí, zatiaľ čo zákazník je pripravený vychutnať si nápoj s vlastným výrobkom na mieru. Je to nový spôsob, ako si vychutnať alkoholické nápoje a oceniť tradičnú hodnotu.

Názov projektu : Stonage, Meno dizajnérov : Wong Soon Wey, Meno klienta : National Taiwan University of Arts.

Stonage Obal

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.