Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stropné Svietidlo

Mobius

Stropné Svietidlo M-lampa v tvare Mobiusovej kapely sa zdá byť abstraktným telom lietajúcim nad hlavou. Ručné žiarovky a jednotlivé formy sa od seba trochu líšia. Lampa sa skladá z niekoľkých vrstiev ohýbanej preglejky, potom sa vyleští a pokryje dýhou a lakom z vlašských orechov. Dizajnér sa snažil nájsť rovnováhu medzi jednoduchými formami a emocionálnym dizajnom. Inteligentný tvar pásky Mobius, ktorá z rôznych uhlov pohľadu vždy vyzerá inak. Tenký pás svetla zdôrazňuje túto abstraktnú čiaru a dotvára obraz.

Názov projektu : Mobius, Meno dizajnérov : Anastassiya Koktysheva, Meno klienta : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Stropné Svietidlo

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.