Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Závesná Lampa

Space

Závesná Lampa Dizajnér tohto prívesku bol inšpirovaný eliptickými a parabolickými dráhami asteroidov. Unikátny tvar žiarovky je definovaný eloxovanými hliníkovými stĺpmi, ktoré sú presne usporiadané do 3D tlačeného krúžku a vytvárajú perfektnú rovnováhu. Biele sklo v strede harmonizuje s tyčami a dodáva svojmu sofistikovanému vzhľadu. Niektorí hovoria, že lampa pripomína anjela, iní si myslia, že vyzerá ako pôvabný vták.

Názov projektu : Space, Meno dizajnérov : Daniel Mato, Meno klienta : Loomiosa Ltd..

Space Závesná Lampa

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.