Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Ilustrácia

Anubis The Judge

Ilustrácia „Sudca Anubisa“; Na základe analýzy dizajnu je zrejmé, že sa dizajnér sústredil na hlavné črty Anubisu ako ikonického symbolu starovekej a prominentnej éry. Pridal názov „Sudca“, ktorý pravdepodobne vykreslil viac sily alebo sily, ktorú má postava vo svojom dizajne. Je zrejmé, že dizajnér pridal hĺbku a podrobnú pozornosť ku geometrickým symbolom, ktoré použil pri návrhu. Zahŕňal šok okolo krku postavy, ktorý mal tiež ťažkú textúru.

Názov projektu : Anubis The Judge, Meno dizajnérov : Najeeb Omar, Meno klienta : Leopard Arts.

Anubis The Judge Ilustrácia

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.