Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel sa nachádza v meste Luzhou v provincii S'-čchuan, známom svojim vínom, ktorého dizajn je inšpirovaný miestnou vínnou jaskyňou, ktorá evokuje silnú túžbu preskúmať. Lobby je rekonštrukcia prírodnej jaskyne, ktorej súvisiace vizuálne prepojenie rozširuje koncepciu jaskyne a miestnu mestskú štruktúru na vnútorný hotel, čím vytvára výrazný kultúrny nosič. Ceníme si pocit cestujúcich pri pobyte v hoteli a tiež dúfame, že textúru materiálu a vytvorenú atmosféru je možné vnímať na hlbšej úrovni.

Názov projektu : Aoxin Holiday, Meno dizajnérov : Shaun Lee, Meno klienta : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.