Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong je rad okolitých lámp, ktoré obsahujú orientálnu filozofiu. Orientálna estetika venuje veľkú pozornosť vzťahu medzi virtuálnym a skutočným, plným a prázdnym. Skrytie LED diódy jemne do kovovej tyče nielen zaisťuje prázdnosť a čistotu tienidla, ale tiež odlišuje Kong od ostatných žiaroviek. Návrhári našli viac ako 30-krát experimenty uskutočniteľné remeslo, aby dokonale prezentovali svetlo a rôznu textúru, čo umožňuje úžasný svetelný zážitok. Základňa podporuje bezdrôtové nabíjanie a má port USB. Dá sa zapnúť alebo vypnúť iba mávaním rúk.

Názov projektu : Little Kong, Meno dizajnérov : Guogang Peng, Meno klienta : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lampa

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.