Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Teplý Nápoj S Čerstvými Rastlinami

Herbal Tea Garden

Teplý Nápoj S Čerstvými Rastlinami Patrick Sarran vytvoril Bylinkovú čajovú záhradu ako jedinečnú položku pre orientačný bod Mandarin Oriental v Hongkongu v roku 2014. Manažér stravovania chcel vozík, na ktorom by mohol vykonávať čajový obrad. Tento dizajn opätovne používa kódy vyvinuté Patrickom Sarranom v jeho vozíkoch série K, vrátane vozíka na syr KEZA a multifunkčného vozíka Km31, ktoré sú ovplyvnené čínskou krajinomaľbou.

Vozík Na Šampanské

BOQ

Vozík Na Šampanské BOQ je vozík s ľadovým kúpeľom na podávanie šampanského na recepciách. Je vyrobená z dreva, kovu, živice a skla. Kruhová symetria organizuje objekty a materiály ako neoddeliteľnú súčasť dizajnu. Štandardné flauty sú uložené v koróle, hlavou dole, pod bielym živicovým podnosom, chránené pred prachom a otrasmi. Zloženie, takmer kvetinové, vyzýva hostí, aby vytvorili kruh, ktorý ochutná vzácny nápoj. V prvom rade je to však pre čašníka efektívny javiskový doplnok.

Poschodový Vozík

Kali

Poschodový Vozík Tento stupňový vozík je jedným z prvkov dizajnérskej série K pre značku QUISO. Je vyrobená z krásne vyrobeného masívneho dreva. Vďaka robustnému a podsaditému designu je ideálny na podávanie alkoholu pri reštaurácii. Kvôli bezpečnosti a elegancii služby sú sklá zavesené na vankúši, fľaše sú imobilizované protišmykovým poťahom, priemyselné kolesá majú plynulé a tiché valcovanie.

Multifunkčný Vozík

Km31

Multifunkčný Vozík Patrick Sarran vytvoril Km31 pre široké spektrum použití v reštauráciách. Hlavným obmedzením bola multifunkčnosť. Tento vozík je možné použiť jednotlivo na servírovanie jedného stola, alebo v rade s ostatnými na bufet. Dizajnér vymyslel kĺbovú vrchnú časť Krion namontovanú na tej istej kolesovej základni, ktorú navrhol pre celý rad vozíkov, ako je KEZA a neskôr Kvin, Bylinná čajová záhrada a Kali, ktoré spoločne pomenovali sériu K. Tvrdosť Krionu umožňovala výber úplného ľahkého prevedenia so stabilitou potrebnou pre luxusné zariadenie.

Automatický Kávovar

F11

Automatický Kávovar Jednoduché a elegantné, čisté línie a kvalitný povrchový materiál robia z dizajnu F11 vhodný pre profesionálne aj domáce prostredie. Plnofarebný 7 "dotykový displej je veľmi jednoduchý na používanie a intuitívny. F11 je stroj na jeden dotyk, kde si môžete prispôsobiť svoje obľúbené nápoje pre rýchly výber. Zásobník na fazuľu, nádrž na vodu a nádobu na polevu sú k dispozícii na zvládnutie špičkovej hodiny. Patentovaná varná jednotka môže ponúknuť stlačené espresso alebo nestlačenú bežnú kávu a aróma je zaručená keramickými plochými čepeľami.

Bezpečnostné Zariadenie

G2 Face Recognition

Bezpečnostné Zariadenie Vďaka vysokej kvalite materiálov a jednoduchosti dizajnu je toto bezpečnostné zariadenie na rozpoznávanie tváre ozdobené, štýlové a robustné. Pokročilá technológia vo vnútri, aby sa stala jednou z najrýchlejších na svete a bola veľmi presná, nikto nemôže podvádzať svoj algoritmus. Nepremokavý výrobok s atmosférickým svetlom na zadnej strane vytvára atmosféru atmosféry aj v najchladnejšej kancelárii. Vďaka kompaktnej veľkosti je možné ho umiestniť takmer všade a tvar umožňuje umiestnenie vodorovne alebo zvislo.