Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konferenčný Stolík

Ripple

Konferenčný Stolík Stredné tabuľky, ktoré sa zvyčajne používajú, sa konajú uprostred priestorov a spôsobujú problémy s prístupovými problémami. Z tohto dôvodu sa tabuľky služieb používajú na otvorenie tejto medzery. Aby sa vyriešil tento problém, spoločnosť Yılmaz Dogan kombinovala dve funkcie pri navrhovaní systému Ripple a vyvinula dynamický produktový dizajn, ktorým môže byť stredný stojan aj pracovný stôl, ktorý cestuje s asymetrickým ramenom a pohybuje sa v diaľke. Tento dynamický pohyb sa zhodoval s Rippleovými tekutinovými líniami odrážajúcimi od prírody s variabilitou kvapky a vlnami tvorenými touto kvapkou.

Jachta

Portofino Fly 35

Jachta Lietadlo Portofino Fly 35, naplnené prirodzeným svetlom z veľkých okien umiestnených v hale, tiež v kabínach. Jeho rozmery ponúkajú bezprecedentný pocit priestoru pre loď tejto veľkosti. V celom interiéri je farebná paleta teplá a prirodzená, s výberom rovnovážneho zloženia farieb a materiálov, vďaka čomu sú prostredie v moderných a pohodlných oblastiach v súlade s medzinárodnými trendmi interiérového dizajnu.

Drez

Thalia

Drez Umývadlo vyzerá ako púčik pripravený kvitnúť a zaplniť: je tak kvitnúce, že bol vyrobený z obratného spojenia smrekovca a teakového dreva, esencie v hornej časti a druhej v spodnej časti. Pevný a bezpečný zápas, poskytujúci osobitý elegančný nádych a živobytie farieb s veselým prepletením zŕn s vždy odlišnými odtieňmi, ktoré vytvárajú jedinečné umývadlá. Krása tohto objektu sa vyznačuje asymetriou a harmóniou stretnutím rôznych tvarov a drevnatej podstaty.

Osvetlenie A Ozvučenie

Luminous

Osvetlenie A Ozvučenie Svietidlo navrhnuté tak, aby ponúkalo ergonomické riešenie osvetlenia a systém priestorového zvuku v jednom produkte. Zameriava sa na vytváranie emócií, ktoré používatelia chcú cítiť a na dosiahnutie tohto cieľa využívajú kombináciu zvuku a svetla. Zvukový systém vyvinutý na základe zvukových odrazov a simuluje priestorový 3D zvuk v miestnosti bez potreby zapojenia a inštalácie viacerých reproduktorov okolo miesta. Ako závesné svetlo vytvára Luminous priame a nepriame osvetlenie. Tento systém osvetlenia poskytuje mäkké, rovnomerné a nízko kontrastné svetlo, ktoré zabraňuje problémom s oslnením a zrakom.

Elektrické Bicykel

Ozoa

Elektrické Bicykel Elektrický bicykel OZOa je vybavený rámom s výrazným tvarom „Z“. Rám tvorí neprerušovanú čiaru, ktorá spája kľúčové funkčné prvky vozidla, ako sú kolesá, riadenie, sedadlo a pedále. Tvar „Z“ je orientovaný tak, že jeho štruktúra poskytuje prirodzené zabudované zadné odpruženie. Úspora hmotnosti je zabezpečená použitím hliníkových profilov vo všetkých častiach. Do rámu je integrovaná odnímateľná nabíjateľná lítium-iónová batéria.

Verejná Oblasť

Quadrant Arcade

Verejná Oblasť Pasáž stupňa II. Triedy sa zmenila na príjemnú ulicu, a to usporiadaním správneho svetla na správne miesto. Všeobecne sa okolité osvetlenie používa holisticky a jeho účinky sú usporiadané hierarchicky, aby sa dosiahli variácie vzorcov svetla, ktoré vyvolávajú záujem a podporujú zvýšené využitie priestoru. Strategické začlenenie pre návrh a umiestnenie prívesku dynamického prvku bolo riadené spolu s umelcom tak, aby vizuálne efekty vyzerali jemnejšie ako ohromujúce. S blednutím denného svetla je elegantná štruktúra zvýraznená rytmom elektrického osvetlenia.