Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kúpeľňa Showroom

Agape

Kúpeľňa Showroom Aby sme sa odlíšili od bežných výstavných priestorov, definujeme tento priestor ako pozadie, ktoré môže zdôrazniť krásu komodity. Touto definíciou chceme vytvoriť časový úsek, v ktorom sa komodita môže zažiariť samovoľne. Tiež vytvárame časovú os, aby sme ukázali, že každý produkt, ktorý sa ukázal v tomto priestore, bol vyrobený z iného času.

Medzinárodná Škola

Gearing

Medzinárodná Škola Koncepčný kruhový tvar Medzinárodnej školy v Debrecíne symbolizuje ochranu, jednotu a spoločenstvo. Rôzne funkcie sa javia ako pripojené ozubené kolesá, pavilóny na provázku usporiadanom na oblúku. Fragmentácia priestoru vytvára rôzne triedy medzi triedami. Nová vesmírna skúsenosť a neustála prítomnosť prírody pomáhajú študentom v tvorivom myslení a prejavovaní ich nápadov. Cesty vedúce k vonkajším vzdelávacím záhradám a lesu dotvárajú kruhový koncept a vytvárajú vzrušujúci prechod medzi zastavaným a prírodným prostredím.

Súkromné Bývanie

House L019

Súkromné Bývanie V celom dome bol použitý jednoduchý, ale sofistikovaný materiál a farebný koncept. Biele steny, drevené dubové podlahy a miestny vápenec pre kúpeľne a komíny. Precízne vypracované detaily vytvárajú atmosféru citlivého luxusu. Presne zložené priehľady určujú voľný plávajúci obytný priestor v tvare L.

Kancelária

Studio Atelier11

Kancelária Budova bola založená na „trojuholníku“ s najsilnejším vizuálnym obrazom pôvodnej geometrickej formy. Ak sa pozeráte dolu z vysokého miesta, uvidíte celkom päť rôznych trojuholníkov Kombinácia trojuholníkov rôznych veľkostí znamená, že „miesto“, kde sa stretávajú „ľudská“ a „príroda“.

Bytový Dom

Tei

Bytový Dom Skutočnosť, že pohodlný život po odchode do dôchodku, ktorý najviac využíva priestory na svahu, je realizovaná stálym dizajnom obvyklým spôsobom, sa veľmi ocenila. Príjem bohatého prostredia. Tentoraz však nejde o vilovú architektúru, ale o osobné bývanie. Potom sme najprv začali vytvárať štruktúru, ktorá je založená na tom, že je schopná pohodlne stráviť obvyklý život bez zbytočnej neprimeranosti v celom pláne.

Spoločné Spoločné Priestory

Highpark Suites

Spoločné Spoločné Priestory Highpark Suites Common Areas skúmajú bezproblémovú integráciu mestského životného štýlu Gen-Y s ekologickým životom, obchodom, oddychom a komunitou. Od lobby s veľkým faktorom po sochárske súdy, funkčné sály a funky zasadacie miestnosti sú tieto priestory vhodné pre obyvateľov, aby ich mohli používať ako rozšírenie svojich domovov. Inšpirovaný plynulým vnútorným životom v interiéri, flexibilitou, interaktívnymi okamihmi a paletou mestských farieb a textúr, MIL Design posunul hranice a vytvoril jedinečnú, udržateľnú a holistickú komunitu, v ktorej má každý priestor na mysli obyvateľov a tropické prostredie.