Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Škorica S Medom

Heaven Drop

Škorica S Medom Nebeská kvapka je škorica naplnená čistým medom, ktorý sa používa s čajom. Cieľom bolo skombinovať dve potraviny, ktoré sa používajú osobitne, a vytvoriť úplne nový produkt. Dizajnéri sa inšpirovali štruktúrou škoricovej rolky, použili jej valčekovú formu ako nádobu na med a na balenie škoricových roliek použili včelí vosk na izoláciu a balenie škoricových roliek. Na jeho povrchu sú zobrazené egyptské postavy, a to preto, že Egypťania sú prví ľudia, ktorí si uvedomili dôležitosť škorice a použili med ako poklad! Tento produkt by mohol byť symbolom neba v šálkach čaju.

Jedlo

Drink Beauty

Jedlo Drink Beauty je ako krásny šperk, ktorý môžete piť! Vytvorili sme kombináciu dvoch predmetov, ktoré sa používali osobitne s čajom: skalné cukrovinky a plátky citróna. Tento dizajn je úplne jedlý. Pridaním plátok citróna do štruktúry sladkých cukroviniek sa jeho chuť stáva neuveriteľne lepšou a jej hodnota jedla sa zvyšuje vďaka vitamínom citróna. Dizajnéri jednoducho vymenili tyčinky, ktoré boli uchytené v kryštáloch cukroviniek, plátok sušeného citróna. Drink Beauty je kompletným príkladom moderného sveta, ktorý spája krásu a efektivitu dohromady.

Nápoj

Firefly

Nápoj Tento dizajn je novým kokteilom s Chiou, hlavnou myšlienkou bolo navrhnúť kokteil, ktorý má niekoľko chuťových fáz. Tento dizajn sa dodáva aj s rôznymi farbami, ktoré je možné vidieť pri čiernom svetle, vďaka čomu je vhodný na večierky a kluby. Chia dokáže absorbovať a rezervovať akúkoľvek príchuť a farbu, takže keď si pripravíte kokteil s Firefly, môžete si postupne vyskúšať rôzne príchute. Výživová hodnota tohto produktu je vyššia v porovnaní s inými kokteilmi, a to všetko kvôli vysokej výživnej hodnote Chia a nízkym obsahom kalórií. , Tento dizajn je novou kapitolou v histórii nápojov a koktailov.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Wild Cook kapsula je kapsula s rôznymi prírodnými ingredienciami a je určená na fajčenie jedla a na vytváranie rôznych chutí a vôní. Väčšina ľudí verí, že jedinou cestou, ako pripraviť údené jedlo, je spálenie rôznych druhov dreva. Pravda však je, že môžete svoje jedlo údiť množstvom materiálov a vytvoriť úplne novú chuť a vôňu. Dizajnéri si uvedomili rozdiely v chuti po celom svete, a preto je tento dizajn úplne flexibilný, pokiaľ ide o použiteľnosť v rôznych regiónoch. Tieto kapsuly sa dodávajú v zmiešaných a jednotlivých zložkách.

Kulma

Nano Airy

Kulma Nano vzdušná kulma využíva inovatívnu technológiu negatívnych iónov. Udržuje hladkú textúru, mäkký lesklý zvlnenie po dlhú dobu. Curlingová rúrka prešla nanokeramickou vrstvou, cíti sa veľmi hladko. Jemne a rýchlo krúti vlasy teplým vzduchom negatívnych iónov. V porovnaní s kulmou bez vzduchu môžete docieliť jemnejšiu kvalitu vlasov. Základnou farbou produktu je jemná, teplá a čistá matná biela a prízvuková farba je ružové zlato.

Žehlička Na Vlasy

Nano Airy

Žehlička Na Vlasy Vzdušná vyrovnávacia žehlička Nano kombinuje nanokeramické poťahové materiály s inovatívnou negatívnou technológiou železa, ktorá rýchlo a jemne a hladko vytvára vlasy. Vďaka magnetickému senzoru v hornej časti veka a tela sa zariadenie automaticky vypne, keď je viečko zatvorené, čo sa dá bezpečne prenášať. Kompaktné telo s nabíjateľnou bezdrôtovou konštrukciou USB sa dá ľahko uložiť do kabelky a nosiť, čo ženám pomáha udržiavať elegantný účes kedykoľvek a kdekoľvek. Bielo-ružová farebná schéma dodáva zariadeniu ženský charakter.