Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náhrdelník

Extravaganza

Náhrdelník Elegantná koláž inšpirovaná límcami, starými dekoráciami krku, ktoré môžete vidieť na mnohých krásnych obrazoch XVI a XVII storočia. Vyznačuje sa moderným a moderným dizajnom, zjednodušuje typický štýl ruffov a snaží sa ho urobiť moderným a moderným. Sofistikovaný efekt, ktorý dáva užívateľovi eleganciu a používa čierne alebo biele farby, umožňuje množstvo kombinácií s moderným a čistým dizajnom. Jednodielny náhrdelník, pružný a ľahký. Je to vzácny materiál, ale s vysoko pôsobivým dizajnom, vďaka ktorému nie je tento klenot len šperkom, ale aj novou ozdobou tela.

Šperky Náušnice

Eclipse Hoop Earrings

Šperky Náušnice Existuje jeden fenomén, ktorý neustále zatýka naše správanie a zastavuje nás mŕtvych v našich stopách. Astrologický fenomén zatmenia Slnka zaujal ľudí od najstarších čias ľudstva. Z náhleho zatmenia oblohy a vymrštenia Slnka vrhá dlhý tieň strachu, podozrievania a údivu na predstavivosť. Ohromujúca povaha zatmení Slnka na nás všetkých zanecháva trvalý dojem. Náušnice z 18K diamantového zatmenia z bieleho zlata boli inšpirované zatmením Slnka v roku 2012. Dizajn sa snaží zachytiť záhadnú povahu a krásu slnka a mesiaca.

Luxusná Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusná Obuv V roku 2010 bola založená rada „sandálov / tvarovaných šperkov“ spoločnosti Gianluca Tamburini, ktorá sa nazýva Conspiracy. Konšpiračné topánky bez námahy kombinujú technológiu a estetiku. Podpätky a podrážky sú vyrobené z materiálov, ako je ľahký hliník a titán, ktoré sú liate v sochárskych formách. Siluetu obuvi zvýrazňujú polodrahokamy a iné bohaté ozdoby. Špičková technológia a špičkové materiály tvoria modernú sochu, ktorá má tvar sandálu, ale kde sú stále viditeľné dotyky a skúsenosti skúsených talianskych remeselníkov.

Brošňa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brošňa Charakter a vonkajší tvar predmetu umožňujú zmeniť nový vzhľad ornamentu. V živej povahe sa jedno obdobie mení na iné. Jar nasleduje zimu a ráno prichádza po noci. Menia sa aj farby a atmosféra. Tento princíp nahradzovania, striedania obrazov sa prenáša do ozdôb „metamorfózy Ázie“, kolekcie, v ktorej sa dva rôzne štáty a dva neobmedzené obrázky odrážajú v jednom objekte. Pohyblivé prvky konštrukcie umožňujú zmeniť charakter a vzhľad ornamentu.

Analógové Hodinky

Kaari

Analógové Hodinky Táto konštrukcia je založená na štandardnom 24-hodinovom analógovom mechanizme (polovičná rýchlosť za hodinu). Táto konštrukcia je vybavená dvoma oblúkovými výrezmi v tvare oblúka. Cez nich je možné vidieť hodiny otáčania a minúty. Hodinová ručička (disk) je rozdelená do dvoch segmentov rôznych farieb, ktoré otáčajú, naznačujú čas AM alebo PM v závislosti od farby, ktorá sa začína zobrazovať. Minútová ruka je viditeľná cez väčší oblúk polomeru a určuje, ktorý minútový slot zodpovedá voličom 0-30 minút (nachádza sa na vnútornom polomere oblúka) a 30-60 minútovým intervalom (nachádza sa na vonkajšom polomere).

Moderný Šafran

Le Maestro

Moderný Šafran Le Maestro revolúciu v obuvi obuvi začlenením titánovej päty z Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Maticová päta znižuje vizuálnu hmotnosť časti päty a ukazuje štrukturálnu integritu obuvi. Ako doplnok k elegantnému vampu sa používa vysokozrnná koža pre výrazný asymetrický dizajn zvršku. Začlenenie päty do zvršku je teraz zložené do elegantnej a rafinovanej siluety.