Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Verejný Umelecký Priestor

Dachuan Lane Art Installation

Verejný Umelecký Priestor Dachuanský pruh Čcheng-tu, západný breh rieky Jinjiang, je historická ulica spájajúca zrúcaniny múru mesta Čcheng-tu. V projekte bol oblúk Dachuan Lane v histórii prestavaný starou cestou v pôvodnej ulici a príbeh tejto ulice bol rozprávaný inštaláciou pouličného umenia. Intervencia umeleckej inštalácie je akýmsi prostriedkom na pokračovanie a prenos príbehov. Reprodukuje nielen stopy zničených historických ulíc a uličiek, ale poskytuje aj určitú teplotu mestskej pamäte pre nové uličky a uličky.

Názov projektu : Dachuan Lane Art Installation, Meno dizajnérov : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Meno klienta : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Verejný Umelecký Priestor

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.