Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Aplikácia Hodín

Dominus plus

Aplikácia Hodín Dominus plus vyjadruje čas originálnym spôsobom. Rovnako ako bodky na dominoe kusoch predstavujú tri skupiny bodiek: hodiny, desiatky minút a minút. Denný čas je možné odčítať z farby bodiek: zelená pre AM; žltá pre PM. Aplikácia obsahuje časovač, budík a zvonkohry. Všetky funkcie sú navigovateľné dotykom na jednotlivé rohové body. Mal originálny a umelecký dizajn predstavujúci skutočnú tvár času 21. storočia. Je navrhnutý v krásnej symbióze s puzdrámi prenosných zariadení Apple. Má jednoduché rozhranie s iba niekoľkými potrebnými slovami na jeho ovládanie.

Názov projektu : Dominus plus, Meno dizajnérov : Albert Salamon, Meno klienta : .

Dominus plus Aplikácia Hodín

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.