Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dočasné Informačné Centrum

Temporary Information Pavilion

Dočasné Informačné Centrum Projekt je dočasným pavilónom na rôzne účely v Londýne v Trafalgare na rôzne funkcie a udalosti. Navrhovaná štruktúra zdôrazňuje pojem „dočasnosť“ tým, že sa ako primárny stavebný materiál používa recyklácia prepravných kontajnerov. Jeho kovová povaha má za cieľ nadviazať kontrastný vzťah s existujúcou budovou, ktorá posilňuje prechodný charakter koncepcie. Formálne vyjadrenie budovy je tiež organizované a usporiadané náhodným spôsobom, čím sa na mieste vytvára dočasný orientačný bod, ktorý priťahuje vizuálnu interakciu počas krátkeho trvania budovy.

Názov projektu : Temporary Information Pavilion, Meno dizajnérov : Yu-Ngok Lo, Meno klienta : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Dočasné Informačné Centrum

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.