Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Tabuľka

UFO

Tabuľka Kombinácia skla, kovu a dreva. Súčasný dizajn podporuje koncepciu dizajnérskej spoločnosti Xo-Xo-l, ktorá je opísaná ako „Nábytok pozitívnych emócií“. Je to veľmi funkčný dizajn, aj keď je navonok veľmi ľahký a jedinečný. Táto jednotka je úplne rozobraná jednotka, ktorú je možné rozobrať a zmontovať kdekoľvek.

Názov projektu : UFO, Meno dizajnérov : Viktor Kovtun, Meno klienta : Xo-Xo-L design.

UFO Tabuľka

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.