Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Digitálna Brána

National Bank of Greece's i-bank

Digitálna Brána Koncept ukladá a poskytuje poradenstvo v oblasti ponúk online, mobilného a telefónneho bankovníctva. Neexistuje žiadny pult - namiesto toho zákazníci používajú počítače v obchode na uskutočnenie denných bankových transakcií, napr. zadávanie objednávok a prezeranie výpovedí, s podporou štvorčlenného tímu obchodu. Aplikácia NBG je k dispozícii na iPadoch a telefónoch iPhone v centrálnych stánkoch „Great Ideas“, súkromné stánky sa môžu používať na internetové a telefónne bankovníctvo a dotykové obrazovky v interaktívnej zóne umožňujú návštevníkom prístup k bankovým službám a hrám hry.

Názov projektu : National Bank of Greece's i-bank , Meno dizajnérov : Allen International, Meno klienta : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitálna Brána

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.