Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bluetooth Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Headset Táto nová náhlavná súprava „Titanium +“ od spoločnosti Bluetrek, skonštruovaná v štýlovom dizajne, ktorý symbolizuje „natiahnutie“ (trubica výložníka vychádzajúca z kruhového ucha), je vyrobená z odolného materiálu - hliníkovej zliatiny hliníka a predovšetkým je vybavená schopnosťou na prenos zvukového signálu z najnovších inteligentných zariadení. Funkcia rýchleho nabíjania umožňuje okamžité predĺženie konverzácie. Patentovaný dizajn umiestnenia batérie umožňuje vyváženie hmotnosti náhlavnej súpravy, aby sa zlepšilo pohodlie pri používaní.

Názov projektu : Bluetrek Titanium +, Meno dizajnérov : CONNECTEDEVICE Ltd, Meno klienta : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Headset

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.