Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstava A Obchod S Osvetlením

Light Design Center Speyer, Germany

Výstava A Obchod S Osvetlením Showroom nového svetelného centra Speyer, ktorý sa nachádza v budove továrne, mal byť navrhnutý ako výstavný priestor, konzultačný priestor a miesto stretnutia. Tu sa mal vytvoriť synergický efekt vytvárajúci rám pre všetky najnovšie svetelné trendy, technológie a svetelné návrhy. Jeho prepracovanou štruktúrou bolo vybudovať chrbticu celej svetelnej výstavy, ale zároveň nikdy nemalo zatieniť prioritu osvetlených objektov, ktoré majú byť vystavené. Na tento účel si príroda vytvorila zjednocujúci tvar ako inšpiráciu: „twister“, prírodný fenomén s neviditeľnými silami ...

Názov projektu : Light Design Center Speyer, Germany, Meno dizajnérov : Peter Stasek, Meno klienta : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Výstava A Obchod S Osvetlením

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.