Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Keramická Dlažba

eramosa

Keramická Dlažba Eramosa: Mužský ... Rad s prírodnými a teplými farebnými odtieňmi, obsahuje jemný a príjemný kontrast a vďaka širokému rozsahu použitia vrhá svetlo na rôzne možnosti. Séria, ktorá zachováva prirodzenosť až do posledného bodu, s jemnozrnnou priehľadnou stenou 21 x 63 a 40 x 40 rozmerov podlahových dlaždíc vyrobených, upravených a stelesňujúcich všetky výhody digitálnej technológie. Dekory Edera a Leaf s rozmermi 21x63 zvyšujú dynamiku jednoduchosti série.

Názov projektu : eramosa, Meno dizajnérov : Bien Seramik Design Team, Meno klienta : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramická Dlažba

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.