Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Verejná Doprava

Azur: Montreal Metro Cars

Verejná Doprava Dizajn nových Montreal Metro Cars si cení silnú väzbu, ktorá existuje medzi Montrealmi a ich podzemným podzemným systémom. Nové automobily Montrealu, ktoré sú iba efektívnym spôsobom dopravy, poskytujú mestu aj jeho obyvateľom prostriedky na zlepšenie kvality života v nadchádzajúcich rokoch. Nesie Montrealskú auru tvorivej energie, poskytuje zdroj pýchy, zaisťuje väčšiu súdržnosť, intuitivitu a použiteľnosť v rámci služby a prispieva k miestnej a globálnej udržateľnosti.

Názov projektu : Azur: Montreal Metro Cars, Meno dizajnérov : Labbe Designers, Meno klienta : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Verejná Doprava

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.