Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výroba / Postprodukcia / Vysielanie

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Výroba / Postprodukcia / Vysielanie Telekomunikačné centrum Ašchabad (televízna veža) je monumentálna budova vysoká 211 m, ktorá sa nachádza v južnom okraji hlavného mesta Turkménska v Ašchabad, na kopci 1024 m nad morom. Televízna veža je hlavným uzlom pre výrobu rozhlasových a televíznych programov, postprodukciu a vysielanie. A je jedným z najlepších príkladov najmodernejších digitálnych technológií. Televízna veža urobila Turkménsko priekopníkom v terestriálnom vysielaní v Ázii. Televízna veža je najväčšou investíciou do technológie vo vysielaní za posledných 20 rokov.

Názov projektu : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Meno dizajnérov : Polimeks Construction, Meno klienta : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Výroba / Postprodukcia / Vysielanie

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.