Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Showroom

CHAMELEON

Showroom Témou salóniku je technológia, ktorá obsluhuje výstavné miesta. Technologické linky na strope a stene, navrhnuté tak, aby vyjadrovali technológiu obuvi, ktorá sa zobrazuje vo všetkých vzorkovniach, dovážajú a vyrábajú v továrni, ktorá je vedľa budovy. s voľnou formou, zatiaľ čo ideálne, použite technológiu CAD-CAM.Barrisol, ktorý vyrába vo Francúzsku, mdf lakový nábytok, ktorý vyrába na európskej strane Istanbulu, systémy RGB Led, ktoré vyrábajú na ázijskej strane Istanbulu, bez merania a skúšky na zavesenom strope. ,

Názov projektu : CHAMELEON, Meno dizajnérov : Ayhan Güneri, Meno klienta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Showroom

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.