Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendár V móde podobnom kaleidoskopu je to kalendár s prekrývajúcou sa výrezovou grafikou nakreslený viacfarebnými vzormi. Jeho dizajn s farebnými vzormi, ktoré je možné upravovať a prispôsobovať jednoduchou zmenou poradia hárkov, zobrazuje kreatívne citlivosti NTT COMWARE. Poskytuje sa dostatočný priestor na písanie a riadené riadky berú do úvahy funkčnosť, vďaka čomu je perfektný ako harmonogram kalendára, ktorý chcete použiť na zdobenie svojho osobného priestoru.

Názov projektu : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendár

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.