Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Organický Olivový Olej

Epsilon

Organický Olivový Olej Olivový olej Epsilon je produkt z limitovanej edície z organických olivových hájov. Celý výrobný proces sa vykonáva ručne pomocou tradičných metód a olivový olej sa plní do fliaš nefiltrovaný. Toto balenie sme navrhli tak, aby sme zaistili, že citlivé komponenty vysoko výživného produktu budú spotrebiteľom prijímané z mlyna bez akýchkoľvek zmien. Používame fľašu Quadrotta chránenú obalom, zviazanú kožou a uloženú do ručne vyrábanej drevenej škatule, ktorá je zapečatená tesniacim voskom. Spotrebitelia teda vedia, že výrobok prišiel priamo z mlyna bez akýchkoľvek zásahov.

Názov projektu : Epsilon, Meno dizajnérov : George Gouvianakis, Meno klienta : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organický Olivový Olej

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.