Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náramok

Fred

Náramok Existuje mnoho rôznych druhov náramkov a náramkov: dizajnéri, zlatí, plastickí, lacní a drahé ... ale ako sú krásni, vždy sú vždy iba náramky. Fred je niečo viac. Tieto manžety vo svojej jednoduchosti oživujú vznešených dávnych čias, napriek tomu sú moderné. Môžu sa nosiť na holých rukách aj na hodvábnej blúzke alebo na čiernom svetri a osobe, ktorá ich nosí, vždy dodajú dotyk triedy. Tieto náramky sú jedinečné, pretože prichádzajú ako pár. Sú veľmi ľahké, čo ich robí nepríjemnými. Ak ich budete nosiť, budete si ich isto všimnúť!

Názov projektu : Fred, Meno dizajnérov : Diana Sokolic, Meno klienta : .

Fred Náramok

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.