Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

ADJUSTABLE

Lampa Naše žiarovky reagujú na konkrétne potreby, sú zároveň všestranné a interaktívne a idú ďaleko za rutinu zapínania a vypínania. Tieto žiarovky sa hodia do celého sveta nuancie a jasnosti, aj keď do širokého spektra okolitých prostredí a situačných potenciálov až do bodu, ktorý umožňuje prispôsobenie sa nálade. Táto línia dizajnu zahŕňa vlastnosti, ktoré sú charakteristické pre charizmatický produkt, aj keď avantgardný duch a inovatívny dizajn, pričom predstavujú prielom pre novinky. Môžeme s vami zdieľať tieto dojmy?

Názov projektu : ADJUSTABLE, Meno dizajnérov : E. ROTA JOVANI, Meno klienta : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampa

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.