Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lavička V Parku

S-Clutch

Lavička V Parku Lavička S-spojky odvodzuje svoj názov od spojkových vakov, pretože čerpá inšpiráciu pre štýlovú ikonu a jej dôležitý príspevok k doplneniu a štýlu. S-pochádza z Shelter, Stray, Street, Sunshine a Space.It je lavica, ktorá sa snaží pridať do mestských stôp pestrejšiu a ľudskejšiu prízvuk, berúc do úvahy základné hodnoty harmonickej symbiózy a existencie. Aj keď používa rozmarnú farbu, ktorá sa nachádza v detskej izbe, podporuje hravý prístup k životu v meste, ktorý je potrebné brať vážne.

Názov projektu : S-Clutch, Meno dizajnérov : Helen Brasinika, Meno klienta : BllendDesignOffice.

S-Clutch Lavička V Parku

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.