Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kúpeľňa

Passion

Kúpeľňa Táto kúpelňa stelesňuje Yang a Yin, čiernu a bielu, vášeň a mier. Prírodný mramor dáva tejto miestnosti originálny a jedinečný pocit. A keďže neustále hľadáme prirodzený pocit, rozhodol som sa použiť organické materiály, ktoré vytvárajú skutočne pokojnú atmosféru. Strop je ako posledný dotyk, ktorý do tejto miestnosti vnáša vnútorný súlad. Vďaka veľkému počtu zrkadiel to vyzerá viac priestranne. Spínače, zásuvky a príslušenstvo boli vybrané tak, aby zodpovedali farebnej schéme brúseného chrómu. Brúsený chróm vyzerá elegantne proti čiernym kameňom a ladí s interiérom.

Názov projektu : Passion, Meno dizajnérov : Julia Subbotina, Meno klienta : Julia Subbotina.

Passion Kúpeľňa

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.