Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interakčná Zubná Kefka

TTONE

Interakčná Zubná Kefka TTone je interaktívna zubná kefka pre deti, ktorá hrá hudbu bez tradičných batérií. TTone zachytáva kinetickú energiu produkovanú pôsobením kefy. Koncepcia spočíva v tom, aby sa kefovanie stalo pre dieťa zaujímavejším a zároveň sa rozvíjali zdravé návyky zubnej hygieny. Hudba pochádza z výmennej kefy. Keď je kefa vymenená, dostane spolu s novou kefkou novú hudobnú melódiu. Hudba pobaví dieťa a povzbudzuje ich k tomu, aby si vybrali správny čas, pričom rodičom umožnia zistiť, či ich dieťa ukončilo čistenie alebo nie.

Názov projektu : TTONE, Meno dizajnérov : Nien-Fu Chen, Meno klienta : Umeå Institute of Design .

TTONE Interakčná Zubná Kefka

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.