Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stoličky

Musketeers

Stoličky Jednoduchá. Elegantný. Funkčné. Mušketieri sú trojnohé stoličky vyrobené z kovu potiahnutého práškom, ohýbaného do tvaru s laserom rezanými drevenými nohami. Ukázalo sa, že základňa s tromi ramenami je geometricky stabilnejšia a má najmenšiu pravdepodobnosť kolísania ako štvorica. Vďaka vynikajúcej rovnováhe a funkčnosti je elegancia mušketierov vo svojom modernistickom vzhľade dokonalým kúskom vo vašej izbe. Zistite viac: www.rachelledagnalan.com

Názov projektu : Musketeers, Meno dizajnérov : Rachelle Dagñalan, Meno klienta : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Stoličky

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.