Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konvertibilné Zariadenie Pre Vzdelávanie

Pupil 108

Konvertibilné Zariadenie Pre Vzdelávanie Žiak 108: Najlacnejšie konvertibilné zariadenie Windows 8 pre vzdelávanie. Nové rozhranie a úplne nová skúsenosť s učením. Žiak 108 prechádza cez svet tabletu a notebooku a prepína medzi nimi, aby sa dosiahol lepší výkon vo vzdelávaní. Windows 8 otvára nové možnosti výučby a umožňuje študentom plne využívať funkciu dotykového displeja a nespočet aplikácií. Pupil 108 je súčasťou vzdelávacích riešení Intel® a je najdostupnejším a najvhodnejším riešením pre triedy po celom svete.

Názov projektu : Pupil 108, Meno dizajnérov : Jp Inspiring Knowledge, Meno klienta : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Konvertibilné Zariadenie Pre Vzdelávanie

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.