Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Grafika Pre Rekreačný Dom

SAKÀ

Grafika Pre Rekreačný Dom Štúdio PRIM PRIM vytvorilo vizuálnu identitu pre penzión SAKÀ vrátane: mena a loga, grafiky pre každú izbu (symbolický dizajn, tapety, vzory pre nástenné obrázky, vankúše a pod.), Dizajnu webových stránok, pohľadníc, odznakov, menoviek a pozvánky. Každá izba v penzióne SAKÀ predstavuje inú legendu spojenú s Druskininkai (letovisko v Litve, v ktorom sa nachádza dom) a jeho okolie. Každá izba má svoj vlastný symbol ako kľúčové slovo z legendy. Tieto ikony sa objavujú v interiérovej grafike a ďalších objektoch, ktoré tvoria jej vizuálnu identitu.

Názov projektu : SAKÀ, Meno dizajnérov : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Meno klienta : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Pre Rekreačný Dom

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.