Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Golfový Klub Salónik

Birdie's Lounge

Golfový Klub Salónik Salónik pre golfový klub bol navrhnutý a postavený do 6 týždňov, v deň otvorenia dňa. Muselo to byť tiež krásne, funkčné ako spoločenská miestnosť a vhodné pre občasné odovzdávanie cien golfových súťaží a iné menšie akcie. Pre 3-stranný sklenený box v strede golfového ihriska tento prístup privádza do baru zelenú, oblohu a nejakú predstavu o golfe, vo farbách nábytku a odrazoch ihriska v zadnej stene mozaikového zrkadla. Vonkajšie výhľady sú do značnej miery súčasťou interiérového dizajnu a zážitkov.

Názov projektu : Birdie's Lounge, Meno dizajnérov : Mario J Lotti, Meno klienta : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfový Klub Salónik

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.