Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

Osaka

Reštaurácia Nachádza sa v susedstve Itaima Bibiho (Sao Paulo, Brazília). Osaka hrdo ukazuje svoju architektúru a ponúka intímne a útulné prostredie v rôznych priestoroch. Vonkajšia terasa pri ulici je vstupom na zelené a moderné nádvorie, spojenie medzi interiérom, exteriérom a prírodou. Súkromná a sofistikovaná estetika sa zhmotnila použitím prírodných prvkov, ako je drevo, kameň, železo a textil. Lamelový strešný systém so slabým osvetlením a drevená mriežka boli starostlivo preštudované, aby sa dokončil harmonizujúci dizajn interiéru a vytvorili sa rôzne prostredia.

Názov projektu : Osaka , Meno dizajnérov : Ariel Chemi, Meno klienta : Osaka.

Osaka  Reštaurácia

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.