Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zbierka Hodiniek

TTMM (after time)

Zbierka Hodiniek ttmm predstavuje kolekciu aplikácií watchface, navrhnutú pre smartwatches s čiernobielymi 144 × 168 pixelovými obrazovkami, ako sú Pebble a Kreyos. Nájdete tu 15 modelov jednoduchých, elegantných a estetických aplikácií pre ciferníky. Pretože sú vyrobené z čistej energie, sú skôr duchmi ako skutočnými vecami. Tieto hodinky sú najúspornejšie a najekologickejšie z hľadiska životného prostredia, aké kedy boli.

Názov projektu : TTMM (after time), Meno dizajnérov : Albert Salamon, Meno klienta : TTMM (after time).

TTMM (after time) Zbierka Hodiniek

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.