Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Rizikový obchod bol navrhnutý a vytvorený maličkou, dizajnérskym štúdiom a galériou historických fotografií, ktorú založil Piotr Płoski. Úloha predstavovala veľa výziev, pretože butik sa nachádza v druhom poschodí činžovného domu, nemá výklad a má rozlohu iba 80 metrov štvorcových. Tu prišla myšlienka zdvojnásobenia oblasti využitím priestoru na strope, ako aj podlahovej plochy. Dosiahne sa pohostinná domácka atmosféra, aj keď je nábytok skutočne zavesený hore nohami na strop. Rizikový obchod je navrhnutý proti všetkým pravidlám (dokonca vzdoruje gravitácii). Plne odráža ducha značky.

Názov projektu : Risky Shop, Meno dizajnérov : smallna, Meno klienta : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.