Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prsteň

Flowing Arcs

Prsteň Tento prsteň je navrhnutý tak, aby spochybňoval konvenčný koncept, že väčšina krúžkov je guľatá. Skladá sa iba z oblúkov, ktoré tečú v súvislej línii, možno ju nosiť buď na jednom prste, alebo na dvoch susedných prstoch. Pretože to nie je kruhové ako väčšina ostatných krúžkov, bolo by zábavné zistiť rôzne spôsoby, ako ich nosiť, a tiež si to vážime a užívajte si ju ako objet d'art, keď sa nosí. Tento všestranný prsteň je možné prispôsobiť rôznym kovom a drahokamom podľa špecifikácií zákazníka.

Názov projektu : Flowing Arcs, Meno dizajnérov : Sun Hyang Ha, Meno klienta : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Prsteň

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.