Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstavný A Rokovací Priestor

All Love in Town Sales Center

Výstavný A Rokovací Priestor Komerčným priestorom by mohla byť aj oblasť podnikania zameraná na podnikanie, plná umenia a estetiky, ako aj divadlo a múzeum. Málokto dizajnérov nikdy nikdy nenapadlo, že intenzívna kombinácia ľudí a okolia sa stáva tak nevyhnutnou, ako sme očakávali. Vytvorili sme vnútorný priestor, ktorý s ľuďmi vstupoval do akordu tým, že do neho vstupoval tým, že čo najviac využívali lacné materiály - žiarovky, Ping Pong a vianočné dekoratívne plesy. Priniesol legenda o predaji nehnuteľností a dokončovacích predajných úloh v troch mesiacov v tom čase v celom priemysle z dôvodu výrazného dizajnu.

Názov projektu : All Love in Town Sales Center, Meno dizajnérov : Raynon Chiu, Meno klienta : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Výstavný A Rokovací Priestor

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.