Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náhrdelník A Brošňa

I Am Hydrogen

Náhrdelník A Brošňa Dizajn je inšpirovaný neoplatonickou filozofiou makrokozmu a mikrokozmu, ktorý vidí rovnaké vzory reprodukované na všetkých úrovniach vesmíru. Náhrdelník, ktorý odkazuje na zlatý pomer a sekvenciu fibonacci, má matematický dizajn, ktorý napodobňuje vzory fylotaxis pozorované v prírode, ako je to vidieť na slnečniciach, sedmokráskach a rôznych ďalších rastlinách. Zlatý torus predstavuje Vesmír obalený látkou časopriestoru. „Ja som vodík“ súčasne predstavuje model „Univerzálnej konštanty dizajnu“ a model samotného Vesmíru.

Názov projektu : I Am Hydrogen, Meno dizajnérov : Ezra Satok-Wolman, Meno klienta : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Náhrdelník A Brošňa

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.