Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reklamný Plagát

Amal Film Festival

Reklamný Plagát Plagát bol inšpirovaný veselou oslavou na festivaloch. Dizajn bol vytvorený s cieľom prijať a osláviť rozdiely, ktoré existujú v bohatej španielskej kultúre. Keďže Španielsko je multikultúrnou krajinou, ktorá má bohatú históriu a identitu, plagát bol navrhnutý tak, aby zdôrazňoval nádej medzi Európanmi a Arabmi, moslimami a kresťanmi. Projekt bol navrhnutý v štúdiu Barnbrook v Londýne vo Veľkej Británii. Vytvorenie plagátu trvalo 1 týždeň. Použité farby, typ a symboly boli inšpirované križovatkou medzi španielskou a arabskou kultúrou.

Názov projektu : Amal Film Festival, Meno dizajnérov : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Meno klienta : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklamný Plagát

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.